Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Bosbessen-chia pap met kaneel Automatisch vertaald

Eenvoudig 18 december 2020
Bereidingstijd:
5 Min.
Bereidingstijd:
5 Min.
Bak-/rusttijd:
5 Min.

Deze pap combineert de tartheid van bosbessen met de zoetheid van chocolade en kaneel - perfect voor koude dagen.

15 g Chiasamen
60 g Havermout
250 ml Water
2 TL Kokosbloesemsuiker
100 ml Haverdrank
1 TL Ceylon kaneel
150 g Bosbessen, diepvries
2 EL gepofte spelt
15 g Schokolade
1 EL Cashewmus
2 Stk. Appel, fijngehakt
1 Handvoll Bosbessen, diepvries
  • Stap 1/4

    Meng havervlokken met chiazaad en laat dit samen met de bevroren blauwe bessen ongeveer 3 minuten sudderen in een pan met water en haverdrank.

  • Stap 2/4

    Snijd een appel in kleine stukjes en voeg toe aan de pap. Voeg de kaneel en kokosbloesemsuiker toe en meng alles door elkaar.

  • Stap 3/4

    Versier met de toppings en geniet.

  • Stap 4/4

    Tip: Doe de chocolade eerst op de pap zodat deze kan smelten terwijl de pap nog warm is.

Wat anderen zeggen over Bosbessen-chia pap met kaneel

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster