Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Bosbessengranola met witte amandelpuree Automatisch vertaald

Middelmatig 10 november 2022
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
30 Min.

Een heerlijk granola recept met gerolde haver, speltvlokken, amarant, quinoa, amandelen, amandelpasta, chiazaad, lijnzaad, gedroogde bosbessen, bloesemhoning, kokosolie en chocoladedruppels.

200 g Havermout
50 g witte amandelspijs
50 g gepofte quinoa
50 g gepuffter Amarant
50 g witte amandelspijs
50 g witte amandelspijs
100 g gesneden amandelen
150 g Speltvlokken
100 g Gedroogde bosbessen
100 g Chocoladedruppels
70 g Kokosolie
20 g Chiasamen
20 g Lijnzaad
100 g Bloemenhoning
  • Stap 1/6

    Weeg alle ingrediënten af en doe ze in een kom. Voeg de bosbessen en de chocoladedruppels op het einde toe (niet meebakken). Meng alles goed door elkaar met een houten lepel. Je zult een beetje geduld moeten hebben tot de bloesemhoning, amandelpasta en kokosolie met alle ingrediënten zijn gecombineerd.

  • Stap 2/6

    Verwarm de oven tot 180 graden.

  • Stap 3/6

    Leg de granola op een met bakpapier beklede bakplaat en spreid het gelijkmatig uit.

  • Stap 4/6

    De granola wordt nu in drie keer gebakken. Elk bakproces duurt ongeveer 10-12 minuten.

  • Stap 5/6

    Rol de granola na elk bakproces goed met de houten lepel zodat er geen klontjes ontstaan. Zorg ervoor dat het niet te donker wordt tijdens het derde bakproces, anders kan het te bitter smaken.

  • Stap 6/6

    Wanneer de granola is afgekoeld, voeg je de chocoladedruppels en bosbessen toe. Daarna kun je de granola overgieten in potjes met schroefdop.

Wat anderen zeggen over Bosbessengranola met witte amandelpuree

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster