Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Frambozen-pindapap Automatisch vertaald

Eenvoudig 13 november 2020
Bereidingstijd:
5 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Papfans opgelet - vandaag laten we je een recept zien met frambozen en pinda's.

50 g Havermout
0,5 Banaan
3 Esslöffel Pindakaas
1 Prise Zout
200 ml Water
50 g Frambozen (vers of bevroren)
1 EL Pinda's
  • Stap 1/4

    Pureer de banaan met een vork en laat dit samen met de havervlokken, 2 el pindakaas, het water en een snufje zout ongeveer 10 minuten pruttelen. Roer steeds opnieuw.

  • Stap 2/4

    Pureer ondertussen de frambozen met een vork.

  • Stap 3/4

    Kraak tot slot de pinda's.

  • Stap 4/4

    Serveer de pap met frambozen, de overgebleven pindakaas en gehakte pinda's als topping.

Wat anderen zeggen over Frambozen-pindapap

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster