Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Frambozenyoghurtijs met cacaobotertopping Automatisch vertaald

Eenvoudig 30 juli 2018
Bereidingstijd:
5 Min.

Wat is er lekkerder in de zomer dan zelfgemaakt yoghurtijs? Ons frambozenyoghurtijs met cacaobotertopping is precies de juiste verfrissing voor tussendoor.

200 g Griekse yoghurt (veganistische variant: sojayoghurt)
2 EL Rijststroop
5 g Cacaopoeder
10 g Cacaoboter
100 g Bessen
  • Stap 1/5

    Roer alle ingrediënten voor het frambozenyoghurtijs door elkaar en giet het mengsel in een geschikte ijsvorm.

  • Stap 2/5

    Zet een paar uur in de vriezer.

  • Stap 3/5

    Vlak voordat je het ijs uit de vriezer haalt, bereid je de topping.

  • Stap 4/5

    Haal het ijs uit de vormpjes en giet de cacaobotertopping over het ijs.

  • Stap 5/5

    De topping is binnen korte tijd stevig en klaar om van te genieten!

Wat anderen zeggen over Frambozenyoghurtijs met cacaobotertopping

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster