Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Hokkaido pompoensoep Automatisch vertaald

Eenvoudig 5 december 2019
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Deze hokaido aardappelsoep is de ideale manier om de herfst in te luiden.

300 g Hokkaido-Kürbis
100 g Aardappelen
1 Zehe Knoflook
30 g Boter
100 g Lichte crèmes
400 ml Water
0,5 TL Kruidenmengsel
2 TL Groentenbouillon
1 TL Zout
0,5 TL Gerookt paprikapoeder
  • Stap 1/9

    Pel de teentjes knoflook en hak ze in fijne stukjes.

  • Stap 2/9

    Schil de aardappelen en verwijder de pitten uit de pompoen.

  • Stap 3/9

    Snijd de aardappelen en pompoen in stukjes.

  • Stap 4/9

    Doe de aardappelen en pompoen in een grote pan met de boter en bak ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur.

  • Stap 5/9

    Roer 400 ml bouillon los en voeg toe aan de pan.

  • Stap 6/9

    Doe er een deksel op en laat 20 minuten sudderen.

  • Stap 7/9

    Voeg het zout, paprikapoeder, de kruidenmix en de crème légère toe.

  • Stap 8/9

    Pureer de soep in de pan met een staafmixer tot de gewenste consistentie.

  • Stap 9/9

    Versier de soep met bieslook of iets dergelijks.

Wat anderen zeggen over Hokkaido pompoensoep

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster