Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

IJsbergsla met geroosterde sojabonen Automatisch vertaald

Eenvoudig 29 september 2019
Bereidingstijd:
10 Min.

Het bijzondere aan dit recept zijn de zwarte sojabonen. De zoute en knapperige bonen voegen een beetje pit toe aan je salades en groenteschalen - maar kunnen ook zo gegeten worden.

2 EL Geroosterde zwarte sojabonen
1 Sück IJsbergsla
10 Kersentomaten
1 TL Mandelmus
1 TL agavesiroop
3 EL Balsamicoessig
1 Handvoll Walnoten
1 TL Mosterd
  • Stap 1/5

    Was de ijsbergsla en snijd een kwart in reepjes.

  • Stap 2/5

    Was en halveer de tomaten en doe ze in een kom met de sla.

  • Stap 3/5

    Meng de amandelpasta, mosterd, agavesiroop en balsamicoazijn en voeg toe.

  • Stap 4/5

    Hak de walnoten fijn en voeg toe aan de salade met de sojabonen.

  • Stap 5/5

    Meng alles goed door elkaar en serveer.

Wat anderen zeggen over IJsbergsla met geroosterde sojabonen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster