Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Kidneybonen-pindastamppot Automatisch vertaald

Eenvoudig 22 oktober 2020
Bereidingstijd:
15 Min.

Voor het koude seizoen is een warme bonenpot toch iets fijns.

125 g Rijst
1 TL Öl
1 stuk Ui
20 g Pindakaas
265 g Kidneybonen
4 stuk grote tomaten
1 EL Tomatenpulp
1 stuk Wortel
1 Bund verse peterselie
15 g Pinda's
1 Prise Peper
1 Prise Zout
  • Stap 1/5

    Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2/5

    Fruit de uien in een pan. Voeg na 3 minuten de fijngesneden wortel en de tomatenpuree toe en bak ook even mee.

  • Stap 3/5

    Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en laat de kidneybonen uitlekken.

  • Stap 4/5

    Voeg de kidneybonen, tomaten en pindapuree toe en breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 5/5

    Serveer en werk af met de peterselie en pinda's.

Wat anderen zeggen over Kidneybonen-pindastamppot

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster