Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Kip Alfredo met maïs en rijst fusilli Automatisch vertaald

Eenvoudig 18 december 2023
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Zin in een culinaire reis naar Rome? Probeer onze twist voor romige Kip Alfredo - puur plantaardig, natuurlijk!

1 veganistische molenhaas
1 Teelöffel paprikapoeder
1 Teelöffel Knoflookpoeder
0,5 Teelöffel Oregano
1 Ui
4 Esslöffel Koolzaadolie
1 Prise Zout
100 Milliliter Groentenbouillon
150 Milliliter veganistische room
1 Prise veganistisch parmezaanalternatief
1 Bund verse peterselie
200 Gramm Biologische fusilli van maïs en rijst
  • Stap 1/6

    Bereid eerst de veganistische grinderfilet. Meng gewoon 175 ml koud water, 2 el koolzaadolie en de inhoud van het zakje. Leg het in de koelkast en laat het een half uur weken. Vorm er dan twee filets van, bestrijk ze met paprikapoeder, knoflookpoeder en oregano en bak ze 5-6 minuten in 2 el olijfolie tot ze een mooie gouden kleur hebben.

  • Stap 2/6

    Kook de fusilli in gezouten water beetgaar.

  • Stap 3/6

    Snijd ondertussen een ui fijn en fruit deze in een beetje koolzaadolie.

  • Stap 4/6

    Voeg vervolgens de groentebouillon en veganistische room toe en laat de saus sudderen.

  • Stap 5/6

    Snijd de veganistische grinderfilets in reepjes. Spatel de pasta door de roomsaus en breng op smaak met vegan parmezaan en zout.

  • Stap 6/6

    Garneer je veganistische alfredo in kipstijl met verse peterselie en smullen maar!

Wat anderen zeggen over Kip Alfredo met maïs en rijst fusilli

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster