Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Pap-om-te-eten Automatisch vertaald

Eenvoudig 9 oktober 2020
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
45 Min.

Pap met een verschil - glutenvrij haverontbijt als brood met appels, dadels en walnoten.

1 EL Chiazaadmeel
300 g Havermout
450 g Appel
2 EL Kokosolie/Ghee
1 TL Kaneel
11 stuk Data
1 Handvoll Walnoten
1 TL Kardemom, gemalen
250 ml Haverdrank
1 Prise Zout
1 stuk Ginger
  • Stap 1/8

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  • Stap 2/8

    Maal de havervlokken en chiazaden in een krachtige blender tot een fijn meel.

  • Stap 3/8

    Meng het havermoutmeel en chiazaadmeel met de kruiden.

  • Stap 4/8

    Schil de appels, verwijder het klokhuis en hak ze in grove stukken. Verwijder de pitten uit de dadels en hak ze ook in fijne stukjes.

  • Stap 5/8

    Hak de walnoten grof.

  • Stap 6/8

    Meng in een kom de bloem en het kruidenmengsel met de olie, de groentedrank en de gehakte appels, dadels en walnoten tot een homogeen deeg.

  • Stap 7/8

    Voeg optioneel 1 theelepel zuiveringszout en 1 eetlepel appelciderazijn toe aan het einde en meng goed om het brood nog luchtiger te maken.

  • Stap 8/8

    Giet het deeg in een ovenvaste brood- of cakevorm en bak ongeveer 45 minuten in de oven op 180 graden.

Wat anderen zeggen over Pap-om-te-eten

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster