Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Pindakaas Cupcakes Automatisch vertaald

Eenvoudig 6 augustus 2020
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Alle pindaliefhebbers opgelet! Dit muffinrecept is voor jullie.

30 g Pindameel
70 g Erytritol
1 stuk groot ei
50 g Boter
30 ml Mandeldrink
1 Prise(n) Zout
10 g Kakaonibs
20 g Geroosterde pinda's (ongezouten)
2 TL Vanillesmaak
0,5 TL Bakpoeder
75 g Pindakaas
100 g Roomkaas met verlaagd vetgehalte
  • Stap 1/7

    Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte). Laat alle ingrediënten van tevoren op kamertemperatuur komen.

  • Stap 2/7

    Klop de boter, erythritol, ei en amandelmelk tot een luchtig mengsel.

  • Stap 3/7

    Voeg het pindameel, de vanille, het zout en het bakpoeder toe en roer het erdoor.

  • Stap 4/7

    Voeg de pinda's en cacaonibs toe aan het mengsel en roer door. Meng alles goed door elkaar.

  • Stap 5/7

    Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak ze 20 minuten op 180 °C tot ze goudbruin zijn.

  • Stap 6/7

    Meng voor de crème alle ingrediënten met een lepel, giet in een spuitzak en spuit op de afgekoelde muffins.

  • Stap 7/7

    Versier met pinda's en cacaonibs en bewaar in de koelkast.

Wat anderen zeggen over Pindakaas Cupcakes

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster