Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Pistazien-Joghurt-Dessert Automatisch vertaald

Eenvoudig 21 mei 2018
Bereidingstijd:
10 Min.

Een dessert met je favoriete jam! Klinkt hemels en is snel te maken.

1 EL Pistazienmus
10 EL Soja Crispies
300 ml 300 ml (soja) natuurlijke yoghurt
0 nach Belieben Kokosnoot chips
2 EL Kokosbloesemsuiker
0 nach Belieben Bosbessen
0 nach Belieben Pistazien
  • Stap 1/4

    Verdeel 300 ml (soja)yoghurt over twee kommen en meng elk met 1 el pistachepuree en 1 el kokosbloesemsuiker.

  • Stap 2/4

    Giet 5 el sojacrispies in een glas.

  • Stap 3/4

    Leg de pistacheyoghurt en de kokosbloesemyoghurt op elkaar. Herhaal dit (laagje sojacrispies, laagje pistacheyoghurt, laagje kokosbloesemyoghurt).

  • Stap 4/4

    Garneer het dessert met blauwe bessen, kokossnippers en gehakte pistachenoten.

Wat anderen zeggen over Pistazien-Joghurt-Dessert

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster