Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Pistazienschokolade Automatisch vertaald

Eenvoudig 15 december 2020
Bereidingstijd:
15 Min.

Deze zelfgemaakte chocolade ziet er niet alleen mooi uit, maar smaakt ook bijzonder lekker dankzij de pistachepuree en is een blikvanger op elk feestje.

  • Stap 1/5

    Smelt de pure en witte chocolade afzonderlijk in een waterbad. Voeg een beetje kokosolie toe voor extra glans.

  • Stap 2/5

    Roer de pistachepuree door de lichte chocolade.

  • Stap 3/5

    Giet de pure chocolade op bakpapier en verdeel gelijkmatig.

  • Stap 4/5

    Smeer de lichte pistachechocolade in stippen op de pure chocolade en teken patronen met een tandenstoker of vork.

  • Stap 5/5

    Doe er tot slot de gehakte pistachenoten bovenop en laat goed opstijven.

Wat anderen zeggen over Pistazienschokolade

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster