Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Smeuïge speltpannenkoeken met frambozensaus Automatisch vertaald

Eenvoudig 16 november 2020
Bereidingstijd:
15 Min.

Waarom maak je in het weekend geen speltpannenkoeken? En je zelfgemaakte frambozensaus smaakt er het lekkerst bij.

150 g Speltbloem
250 ml Plantaardige drank
1 EL Hennepzaden
1 TL Bakpoeder
0,5 TL Kaneel
1 TL Öl
200 g Frambozen
1 EL Chiasamen
1 EL agavesiroop
  • Stap 1/5

    Meng bloem, groentedrank, bakpoeder, hennepzaad, kaneel en olie in een kom en roer goed tot een gladde massa.

  • Stap 2/5

    Verhit wat olie in een koekenpan en maak pannenkoeken door 2 eetlepels beslag per pannenkoek in de pan te doen. Bak de pannenkoek kort aan de ene kant en dan aan de andere kant goudbruin.

  • Stap 3/5

    Doe de frambozen, agavesiroop en chiazaadjes in een pan en laat 5 minuten zachtjes koken. De bessen moeten helemaal zacht zijn en in een saus veranderen.

  • Stap 4/5

    Verdeel de afgewerkte pannenkoeken over 2 borden.

  • Stap 5/5

    Giet de frambozensaus over de pannenkoeken en garneer naar wens met andere toppings.

Wat anderen zeggen over Smeuïge speltpannenkoeken met frambozensaus

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster