Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Speculoos softijs met de Thermomix® Automatisch vertaald

Eenvoudig 21 november 2023
Bereidingstijd:
20 Min.
Bak-/rusttijd:
2 Uren

Voor onze samenwerking met de Zaubertopf Club, het magazine voor alle Thermomix-eigenaars, heeft het Zaubertopf-team dit recept ontwikkeld met onze veganistische speculoospasta. Dit winterse ijs met een kruidige, aromatische speculoossmaak is het ideale dessert voor de kerstperiode.

20 Gramm Suiker
250 Gramm Veganistisch speculaasbeleg
200 Gramm Crème yoghurt
200 Gramm Crème
60 Gramm Chocoladedruppels met xylitol
60 Gramm Kokosblokjes met speculaaskruiden
1 stuk Siliconen ijsblokjesvorm
1 stuk Spuitzak
  • Stap 1/4

    Doe de chocoladeschilfers in de mengkom, hak ze 7 seconden op snelheid 6 en giet ze af. Doe de suiker in de mengkom en verpulver gedurende 10 seconden op snelheid 10. Voeg de overige ingrediënten toe en mix gedurende 30 seconden op snelheid 4. Giet het speculaasmengsel in siliconen ijsblokjesbakjes en vries 2 uur in.

  • Stap 2/4

    Doe de ijsblokjes in de blenderkan en mix 15 seconden op snelheid 5. Mix vervolgens 15 seconden op snelheid 4 tot een romig mengsel. Giet het mengsel in een spuitzak en spuit op als softijs. Rol in gemalen chocolade chips en geniet.

  • Stap 3/4

    De tijd die nodig is om het softijs romig te mixen kan enigszins variëren, afhankelijk van hoe de vriezer is ingesteld.

  • Stap 4/4

    Je kunt het originele recept en de video-instructies vinden op zaubertopf-club.de.

Wat anderen zeggen over Speculoos softijs met de Thermomix®

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster