Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Taart bij maanlicht Automatisch vertaald

Middelmatig 9 juni 2021
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Smaakt ook goed als de zon schijnt: appelroomtaart met pure geraspte chocolade.

100 g Boter of magarine
125 g Gemalen hazelnoten
3 stuk Eiwit
250 ml Appelsap, ongezoet
3 stuk Eigeel
0,5 Packung Bakpoeder
4 EL Kokosbloesemsuiker
100 g Boter of magarine
4 EL Citroensap
2 stuk Eigeel
1 Packung Vanillepuddingpoeder
1 Packung Vanillesuiker
250 ml Crème
0 nach Belieben Zarbitter geraspte chocolade
  • Stap 1/5

    Meng de boter/agarine, kokosbloesemsuiker, gemalen hazelnoten, eidooiers en bakpoeder.

  • Stap 2/5

    Klop de eiwitten stijf en vouw ze erdoor.

  • Stap 3/5

    Giet in een springvorm van 26 cm en bak 20 minuten in een heteluchtoven van 180°C. Laat afkoelen.

  • Stap 4/5

    Roer het appelsap, citroensap, custardpoeder en kokosbloesemsuiker door elkaar en breng aan de kook. Haal van het vuur en roer de eierdooier en boter/agarine erdoor zodat er geen klontjes ontstaan. Laat dan afkoelen en roer steeds opnieuw.

  • Stap 5/5

    Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf en verdeel over de slagroom. Werk af met pure chocoladeschaafsel.

Wat anderen zeggen over Taart bij maanlicht

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster