Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Vegan koekjes met bosbessen Automatisch vertaald

Eenvoudig 12 mei 2018
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Trek in Amerikaanse koekjes? Bij KoRo brengen we je vandaag een fantastisch veganistisch alternatief dat ongetwijfeld kan tippen aan het origineel! Onze geheime wapens zijn kokosbloesemsuiker, knapperige cacaonibs en gedroogde bosbessen voor een fruitige twist.

175 g Volkorenmeel
1 Prise Kaneel
1 Prise Zout
110 g Kokosbloesemsuiker
1 TL Zuiveringszout
20 g Gedroogde bosbessen
120 g Kokosolie
100 g Kakaonibs
1 stuk Vanillestokje
  • Stap 1/7

    Meng de bloem, baking soda, zout, kaneel en het vruchtvlees van een vanillestokje. Spatel de droge ingrediënten door de natte.

  • Stap 2/7

    Meng de cacaonibs erdoor.

  • Stap 3/7

    Verwarm de oven voor op 175°C heteluchtoven.

  • Stap 4/7

    Vorm van het deeg balletjes ter grootte van pingpongballetjes en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.

  • Stap 5/7

    Verdeel de gedroogde bosbessen over de koekjes en druk lichtjes aan.

  • Stap 6/7

    Bak 15 minuten tot de koekjes goudbruin zijn.

  • Stap 7/7

    Laat afkoelen en geniet!

Wat anderen zeggen over Vegan koekjes met bosbessen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster