Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Veganistische groente chili Automatisch vertaald

Eenvoudig 1 juni 2021
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
25 Min.

Vegan soja roerbak met paprika, wortel en selderij

125 g Soja roerbak
4 Stangen Selderij
1 stuk Kruidnagel
1 stuk Rode pepers
1 stuk Ui
1 Dose Maar
2 stuk Grote wortelen
1 Dose Kidneybonen
1 Dose Gehakte tomaten
2 EL Tomatenpulp
1 TL Paprika
1 Handvoll Gevriesdroogde tomaten
0,5 TL Oregano
1 Handvoll Basilicum
1 TL chilivlokken
1 TL Paprika roos heet
1 TL Peper
1 TL Zout
1 Handvoll Petersilie
375 ml Groentenbouillon
  • Stap 1/5

    Breng de sojakoteletten aan de kook in de groentebouillon en laat 10 minuten staan, giet af.

  • Stap 2/5

    Pel en snijd de ui en knoflook fijn, fruit alles in een grote pan, voeg dan de sojakoteletten toe, voeg 1 eetlepel tomatenpuree toe en bak.

  • Stap 3/5

    Voeg de paprika, wortel en selderij toe en bak ongeveer 3 minuten.

  • Stap 4/5

    Voeg gehakte tomaten en ongeveer evenveel water toe, voeg alle specerijen, kruiden en 1 eetlepel tomatenpuree toe en laat ongeveer 15 minuten sudderen.

  • Stap 5/5

    Test of de groenten de gewenste gaarheid hebben bereikt en roer de gevriesdroogde tomaten, maïs en kidneybonen erdoor. Breng op smaak met kruiden en serveer.

Wat anderen zeggen over Veganistische groente chili

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster