Abonneer je op onze nieuwsbrief , bestel en ontvang een gratis mason jar!
(0)

Appel-wortelbrood Automatisch vertaald

Middelmatig 9 mei 2022
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
40 Min.
Bak-/rusttijd:
24 Uren

Een heerlijk recept voor een appel- en worteltaart met amandelen en speltmeel.

40 g Speltvlokken
45 g gemalen amandelen
45 g Amandelmeel
80 g geraspelte Karotte
35 g Erytritol
100 g Appelpulp
1 Stk. Ei
5 g Bakpoeder
20 g Honing of dadelsiroop
90 ml Water
  • Stap 1/4

    Meng de geraspte wortel met de appelpulp, stroop, ei en water.

  • Stap 2/4

    Voeg dan alles toe aan de droge ingrediënten en meng tot een glad deeg.

  • Stap 3/4

    Giet het mengsel in een klein broodvormpje (15 cm) en bak ongeveer 35-40 minuten op 170 graden.

  • Stap 4/4

    Laat dan volledig afkoelen en laat een nacht trekken in de koelkast, haal dan pas uit de vorm.

Wat anderen zeggen over Appel-wortelbrood

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster