Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Azuki-bonensalade Automatisch vertaald

Eenvoudig 19 mei 2019
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
40 Min.
Bak-/rusttijd:
24 Uren

Heb je genoeg van bladsalade? Probeer dan deze mediterrane bonensalade!

100 g Azuki-bonen
1 Glas Oliven
3 Tomaten
100 g Feta
1 EL Citroensap
1 TL Zout
1 Prise Peper
1 TL Hartig
0 nach Belieben Basilicum
  • Stap 1/6

    Week de azukibonen een nacht in een liter water.

  • Stap 2/6

    Giet de volgende dag het water af en kook de bonen met 1,5 liter water ongeveer 40 minuten.

  • Stap 3/6

    Snijd de feta en tomaat in blokjes. Snijd de olijven in plakjes.

  • Stap 4/6

    Meng de olijfolie, citroensap, zout, peper en bonenkruid goed in een kleine kom.

  • Stap 5/6

    Giet de bonen af en doe ze in een grote kom. Laat een beetje afkoelen.

  • Stap 6/6

    Voeg dan de overige ingrediënten toe, meng goed en garneer met basilicum.

Wat anderen zeggen over Azuki-bonensalade

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster