Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Bolo mal anders Automatisch vertaald

Middelmatig 11 augustus 2021
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Een afwisseling op de klassieke bolo: Veganistische pasta met walnoten en paddenstoelen.

100 g Walnoten
500 g Mail
3 stuk Stengels bleekselderij
1 stuk Ui
7 stuk Champignons
25 g Speltbloem
1 EL Olijfolie
1 TL Pizza kruiden
2 stuk Knoflookteentjes
100 ml Water
1 EL Tomatenpulp
350 ml Tomatensaus met kruiden
1 TL Veganistisch alternatief voor parmezaan
0 nach Bedarf Verse peterselie
0 nach Bedarf Peper
0 nach Bedarf Zout
0 nach Bedarf Vers basilicum
  • Stap 1/7

    Doe de walnoten, speltmeel, zout en peper in een blitzmolen en hak fijn.

  • Stap 2/7

    Breng het water aan de kook en voeg zout toe.

  • Stap 3/7

    Snijd de selderij, ui en knoflook fijn.

  • Stap 4/7

    Verhit de olijfolie in een grote pan. Voeg vervolgens de bleekselderij, uien en knoflook toe en bak kort.

  • Stap 5/7

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 1 theelepel olie toe aan het water

  • Stap 6/7

    Voeg het walnoot-champignonmengsel toe aan de pan en bak kort mee. Voeg de tomatenpuree, tomatensaus en water toe. Laat 7-10 minuten sudderen terwijl je goed roert. Voeg dan de gehakte peterselie en basilicum toe. Breng op smaak met kruiden.

  • Stap 7/7

    Bestrooi de pasta tot slot met een veganistisch alternatief voor Parmezaan en basilicum.

Wat anderen zeggen over Bolo mal anders

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster