Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Chocolade bananenbrood Automatisch vertaald

Eenvoudig 18 december 2020
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
40 Min.

Dit zoete brood combineert de hemelse combinatie van banaan en chocolade. Meer hoeft er niet gezegd te worden, behalve misschien dat pindakaas er naadloos in past als topping.

140 g Meel
20 g Rijstproteïne
1 Päckchen Bakpoeder
1 EL Sterkte
1 Prise Zout
25 g Cacao
2 stuk rijpe bananen
60 g Öl
1 EL Chocoladedruppels
100 ml Amandelmelk
1 Prise Vanillepoeder
100 g Suiker
  • Stap 1/4

    Meng de bloem, rijsteiwit, zetmeel, bakpoeder, zout, cacao, vanillepoeder en suiker.

  • Stap 2/4

    Pureer 2 rijpe bananen en voeg toe aan het bloemmengsel met de amandelmelk en olie en meng.

  • Stap 3/4

    Giet het beslag in een ingevette/gevoerde broodvorm en vouw de chocoladedruppels erdoor.

  • Stap 4/4

    Bak vervolgens op 175°C boven-/onderwarmte gedurende ongeveer 40 minuten.

Wat anderen zeggen over Chocolade bananenbrood

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster