Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Chocolade Pindakaas Cake Automatisch vertaald

Middelmatig 9 februari 2021
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
1:05 Uren

Een heerlijke cake met een zoete noot voor het winterseizoen.

250 g Speltbloem
100 g Xylitol
50 g Pindameel
50 g Kokosbloesemsuiker
2 TL Zuiveringszout
100 ml Öl
160 g Pindakaas
0,5 TL Vanillepoeder
300 ml Haverdrank
2 TL Appelciderazijn
2 EL Chocoladedruppels
20 g Cacaopoeder
2 Prise(n) Zout
  • Stap 1/8

    Meng beide melen, de xylitol en de kokosbloesemsuiker, de vanille en de baking soda.

  • Stap 2/8

    Meng de haverdrank met de appelciderazijn en voeg toe aan de droge ingrediënten.

  • Stap 3/8

    Voeg voorzichtig de olie toe en meng alle vloeibare ingrediënten voorzichtig met de droge ingrediënten zonder al te veel te roeren.

  • Stap 4/8

    Verdeel het deeg over twee kommen.

  • Stap 5/8

    Meng de helft van het deeg met zout en pindakaas. Meng de andere helft van het deeg met het cacaopoeder en de chocoladedruppels (voeg hier eventueel een klein slokje haverdrank toe).

  • Stap 6/8

    Vet nu de broodvorm in en giet er de twee degen in lagen in, waarbij je de lagen licht mengt met een vork of lepel.

  • Stap 7/8

    Bak de cake ongeveer 65 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake afkoelen en haal hem dan uit de vorm.

  • Stap 8/8

    Versier naar wens met gesmolten chocolade, chocoladedruppels of pinda's.

Wat anderen zeggen over Chocolade Pindakaas Cake

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster