Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Eenvoudig bananen-gemberbrood Automatisch vertaald

Eenvoudig 15 januari 2021
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
45 Min.

Iedereen leert bananenbrood kennen, maar heb je het ooit geprobeerd met gemberstukjes?

2 EL Lijnzaadmeel
3 overrijpe bananen
100 g Bruine amandelspijs
3 EL Water
70 g Kokosmeel
90 g Amandelmeel
1 TL Bakpoeder
1 TL Kaneel, gemalen
1 TL Kardemom, gemalen
60 g gedroogde gember (bij voorkeur zonder suiker)
1 TL Vanille-extract
125 g (veganistische) yoghurt of amandeldrank
1 Prise Zout
  • Stap 1/7

    Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een broodvorm met bakpapier.

  • Stap 2/7

    Meng het lijnzaadmeel en water tot een "lijnzaadei" en laat even staan.

  • Stap 3/7

    Klop de bananen in een kom samen met het vanille-extract, de amandelpasta en het "lijnzaad-ei" tot een homogene massa.

  • Stap 4/7

    Meng het amandelmeel, kokosmeel, bakpoeder en kruiden en voeg toe aan de natte ingrediënten.

  • Stap 5/7

    Meng alle ingrediënten tot een homogeen deeg.

  • Stap 6/7

    Spatel tot slot de gedroogde gemberstukjes erdoor. Snijd ze eventueel van tevoren in kleine stukjes.

  • Stap 7/7

    Giet het beslag in de broodvorm en bak 40-45 minuten in de oven.

Wat anderen zeggen over Eenvoudig bananen-gemberbrood

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster