Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Fruitpudding met mango en frambozen Automatisch vertaald

Eenvoudig 13 augustus 2018
Bereidingstijd:
10 Min.
Bak-/rusttijd:
15 Min.

Een puddingdroom die uitkomt! Voor iedereen die een heerlijk dessert wil dat in een paar minuten opgediend kan worden, is dit recept precies wat je nodig hebt. We presenteren twee verschillende fruitpuddingen die zowel romig als superfris zijn. Ze passen perfect bij de zomer en doen je verlangen naar meer. Het recept is volledig veganistisch, maar ook niet-veganistische dessertliefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn.

0,5 EL Zoetstof
3 TL Psylliumschillen
200 g Sojayoghurt
250 g Zachte tofu
100 g Mango
100 g Frambozen
  • Stap 1/4

    Meng in een blender eerst de sojayoghurt, silken tofu, psylliumschillen en de gekozen zoetstof. Zet de helft van de ontstane crème apart in een kom.

  • Stap 2/4

    Meng een deel van het mengsel met mango, het andere deel met frambozen.

  • Stap 3/4

    Doe de vruchtenpuddingen over in glazen en zet ze 15 minuten in de koelkast om de psylliumdoppen te laten opzwellen.

  • Stap 4/4

    Serveer eventueel met chia pudding (chiazaadjes laten zwellen met water), vruchtenpuree (framboos, mango of kaki zijn bijzonder lekker) of vers fruit. Granola, cacaonibs of kokossnippers zijn ook erg lekker als extra toppings.

Wat anderen zeggen over Fruitpudding met mango en frambozen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster