Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Haver Kokos Cups Automatisch vertaald

Eenvoudig 24 februari 2021
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Havermoutkoekjes met kokosyoghurt.

100 g Havermout
20 g Kokosolie
1 stuk Banaan
25 g Kokosnootschilfers
1 TL Kaneel
2 EL Zoetstof, bijvoorbeeld agavesiroop
1 Prise Zout
6 EL Kokosnoot yoghurt
30 g witte amandelspijs
1 Handvoll Kakaonibs
1 Handvoll Kokosnoot chips
30 g witte amandelspijs
1 Handvoll Gevriesdroogde frambozen
30 g witte amandelspijs
  • Stap 1/4

    Verwarm de oven voor op 170 graden boven-/onderwarmte. Pureer de banaan met een vork. Smelt ondertussen de kokosolie.

  • Stap 2/4

    Voeg de havervlokken, kokosolie, kokosvlokken, kaneel, zout en eventueel honing of agavesiroop toe aan de banaan en meng goed. Verdeel het mengsel over zes muffinvormpjes en druk stevig aan.

  • Stap 3/4

    Maak een holte in het midden. Bak de kopjes ongeveer 20 minuten. Als de randen bruin zijn, haal je ze eruit en laat je ze afkoelen.

  • Stap 4/4

    Haal de cupjes uit de vormpjes en vul ze met kokosyoghurt. Als topping kun je (gevriesdroogde) bessen of ander fruit gebruiken. Je kunt ook kokossnippers, notenpuree, cacaonibs of iets dergelijks gebruiken.

Wat anderen zeggen over Haver Kokos Cups

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster