Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Kaneelbroodjes gebakken havermout Automatisch vertaald

Eenvoudig 12 april 2021
Bereidingstijd:
5 Min.
Bak-/rusttijd:
20 Min.

Kaneelbroodje als ontbijt? Geen probleem!

50 g Havermout
1 TL Chiasamen
120 ml Haverdrank
15 g veganistisch eiwitpoeder
1 TL Bakpoeder
0 Banane Banaan
1 TL Vanillepuddingpoeder
1 TL Ceylon kaneel
1 TL Kokosbloesemsuiker
40 g Kokosnoot yoghurt
  • Stap 1/8

    Verwarm de oven voor op 180 °C boven-/onderwarmte.

  • Stap 2/8

    Meng haver, chiazaad, bakpoeder, banaan, proteïnepoeder en haverdrank in een blender tot een beslagachtige consistentie.

  • Stap 3/8

    Meng voor de vulling de kokosyoghurt, vanille custardpoeder en wat kaneel in een kommetje.

  • Stap 4/8

    Meng voor de topping 1 theelepel kaneel en kokosbloesemsuiker.

  • Stap 5/8

    Doe ongeveer 2/3 van je havermoutmengsel in een ovenvaste kom en bedek de laag met een dun laagje van het kaneel-suikermengsel.

  • Stap 6/8

    Leg dan je vulling in het midden en bedek met de rest van het deeg.

  • Stap 7/8

    Voeg tot slot de rest van het kaneel-suikermengsel toe en bak ongeveer 15-20 minuten.

  • Stap 8/8

    Als laatste stap kun je een "swirl" van kokosyoghurt maken als topping.

Wat anderen zeggen over Kaneelbroodjes gebakken havermout

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster