Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Kurkuma pappardelle met romige paddenstoelenragout Automatisch vertaald

Middelmatig 22 november 2023

Mogen we voorstellen: Ons favoriete hartige recept! Verheug je op een romige paddenstoelenragout met heerlijke gouden kurkuma pappardelle!

350 Gramm Champignons
250 Milliliter Hafercreme
100 Milliliter Warm water
200 Milliliter Witte wijn
2 EL Sojasaus
2 Uien
2 Knoflookteentjes
1 etwas Petersilie
1 etwas Olijfolie
1 etwas Zout
1 etwas Peper
400 Gramm Fusilli
  • Stap 1/5

    Snijd de uien en teentjes knoflook fijn en de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit de uien tot ze glazig zijn.

  • Stap 2/5

    Voeg dan de champignons toe en bak tot al het water verdampt is. Voeg de knoflook toe en bak een minuutje om de smaken vrij te maken.

  • Stap 3/5

    Blus de champignons vervolgens af met witte wijn en laat het vocht volledig wegkoken - we willen alleen de smaken. Voeg dan het water, de havercrème, sojasaus en peterselie toe en laat sudderen tot je een romige saus hebt.

  • Stap 4/5

    Kook ondertussen de biologische kurkuma pappardelle in gezouten water beetgaar.

  • Stap 5/5

    Breng de saus op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de pappardelle toe aan de saus, meng goed, garneer met een beetje peterselie indien gewenst en geniet!

Wat anderen zeggen over Kurkuma pappardelle met romige paddenstoelenragout

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster