Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

lasagnesoep Automatisch vertaald

Middelmatig 9 februari 2019
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Iedereen kent pastasoepen. Eigenlijk is onze lasagnesoep niets anders. Maar door de rijke berglinzen, de fijne groenten en de heerlijke kruiden doet het bijna denken aan een stoofpotje. Afhankelijk van hoeveel groenten of lasagnevellen je toevoegt, hoe groter of kleiner de portie. We kunnen dit veganistische gerecht alleen maar aanraden.

1 EL Groentebouillon
2 TL Italiaanse kruiden
250 ml Tomatensaus
500 ml Water
0 nach Belieben Knoflookpoeder
60 g Berg Linzen
2 Zehen Knoflookteentjes
0 nach Belieben Citroen
0 nach Belieben Uipoeder
0 nach Belieben Groenten naar keuze
0 nach Belieben lasagnevellen
3 EL Gistvlokken
0 nach Belieben Veganistische room om te koken
  • Stap 1/5

    Snijd de groenten fijn.

  • Stap 2/5

    Roer de groentebouillon door het kokende water.

  • Stap 3/5

    Voeg al het andere toe aan de pan behalve de gistvlokken. Breek de lasagnevellen in stukken en roer ze erdoor.

  • Stap 4/5

    Laat met het deksel op de pan sudderen tot de soep romig is.

  • Stap 5/5

    Voeg de gistvlokken toe en serveer.

Wat anderen zeggen over lasagnesoep

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster