Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Quinoa hennep crackers Automatisch vertaald

Eenvoudig 2 december 2020
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
25 Min.

Deze crackers zijn een ideale basis voor je favoriete dipsausjes.

100 g Quinoa
1 TL Zout
30 g Olijfolie
250 ml koel water
1 TL Broodkruiden
40 g Sesam
30 g Zwart komijnzaad
40 g Gepeld hennepzaad
50 g Zonnebloempitten
40 g gemalen lijnzaad
  • Stap 1/7

    Maal de quinoa tot bloem in een krachtige blender.

  • Stap 2/7

    Meng de gemalen quinoa in een kom met het zout, broodkruiden, olie, water en lijnzaad.

  • Stap 3/7

    Meng de zaden in een extra kom.

  • Stap 4/7

    Meng 2/3 van de zadenmix door het deeg.

  • Stap 5/7

    Verdeel het deeg snel en dun over 2 bakplaten met bakpapier en bestrooi met de overgebleven zaden.

  • Stap 6/7

    Plaats 10 minuten in de voorverwarmde oven (heteluchtoven, 160 °C).

  • Stap 7/7

    Snijd de crackers in stukjes en bak ze 20 - 25 minuten tot ze knapperig zijn.

Wat anderen zeggen over Quinoa hennep crackers

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster