Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Romige quinoa met pompoen Automatisch vertaald

Eenvoudig 27 oktober 2018
Bereidingstijd:
25 Min.
Bereidingstijd:
30 Min.

Eindelijk weer pompoentijd. Na een uitgebreide herfstwandeling door kleurrijke loofbossen verwarmt de romige quinoa met pompoen je van binnenuit en brengt het de perfecte stemming voor het gezellige deel van de dag.

1 Prise Zout
1 Prise Peper
1 stuk Hokkaido pompoen
1 Handvoll rozemarijn
1 Tasse Biologische Quinoa wit
2 EL Biologische sesammus (tahin)
2 Tasse Water
1 Prise Komijn
2 EL Gistvlokken
  • Stap 1/5

    Snijd de Hokkaido pompoen in hapklare blokjes en breng op smaak met zout, peper, rozemarijn en komijn.

  • Stap 2/5

    Bak de pompoen 30 minuten op 180°C.

  • Stap 3/5

    Was de quinoa en kook het 15 minuten op middelhoog vuur.

  • Stap 4/5

    Meng de sesampasta en de gistvlokken erdoor.

  • Stap 5/5

    Voeg de kant-en-klare pompoen toe en breng op smaak met zout en peper.

Wat anderen zeggen over Romige quinoa met pompoen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster