Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Soba noedelsalade met krokante tofu Automatisch vertaald

Middelmatig 4 mei 2019
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Als je thuis zin hebt in de Aziatische keuken, probeer dan deze kleurrijke noedelpan.

1 Lente-ui
100 g Tofu
1 stuk Rotkohl
80 g Sobanudeln
1 Wortel
1 Paprika
1 TL Tamari
1 EL Limoensap
1 EL Pindakaas
1 TL Rijstazijn
0,5 TL Gemalen gember
1 TL Ahornsiroop
1 TL Sesamolie
0,5 TL Knoflookpoeder
0,5 TL Misopasta
2 EL Water
1 Handvoll Pinda's
1 TL Sesam
1 Handvoll Koriander
  • Stap 1/7

    Snijd de tofu in blokjes en bak ze in de oven op 200°C in ongeveer 15 minuten knapperig, af en toe draaien.

  • Stap 2/7

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3/7

    Snijd de groenten in dunne plakjes.

  • Stap 4/7

    Meng de ingrediënten voor de dressing.

  • Stap 5/7

    Meng de gekookte noedels met de dressing, groenten en gebakken tofu.

  • Stap 6/7

    Bestrooi met de koriander, pinda's en sesamzaadjes.

  • Stap 7/7

    Geniet warm van de salade of laat hem afkoelen.

Wat anderen zeggen over Soba noedelsalade met krokante tofu

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster