Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Vanille-frambozenpap Automatisch vertaald

Eenvoudig 22 februari 2021
Bereidingstijd:
10 Min.

Een fruitig-zoete papvariatie.

1 TL Psylliumschillen
300 Milliliter Haverdrank
50 g Havermout
30 g Eiwitpoeder
1 Msp Vanillepoeder
100 g Bevroren frambozen
1 TL agavesiroop
1 hand voll
1 hand voll
  • Stap 1/3

    Kook de havervlokken, psylliumschillen, vanillepoeder, proteïnepoeder en de haverdrank in een steelpan tot de gewenste consistentie en giet het dan in een kom.

  • Stap 2/3

    Doe de frambozen, citroensap, maïzena en agavesiroop in een steelpan, meng goed en verwarm langzaam. Verdeel over de pap zodra deze aan de kook is gekomen.

  • Stap 3/3

    Versier naar wens met amandelen, chocolade of notenpuree.

Wat anderen zeggen over Vanille-frambozenpap

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster