Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Vegan eiersalade Automatisch vertaald

Eenvoudig 30 januari 2018
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Eiersalade is een klassieker uit de Duitse keuken. Hier presenteren we je een recept helemaal zonder ei! Hoe werkt het? En of het überhaupt smaakt? We kunnen je verzekeren dat iedereen versteld zal staan van deze eiersalade! In plaats van eieren gebruiken we een mengsel van kikkererwten en noedels. Het geheel wordt goed op smaak gebracht met het geheime toveringrediënt Kala Namak. Dit is een kruidenzout uit India dat gerechten een zwavelachtige noot geeft en zo de smaak van eieren imiteert. Veel plezier met het recept!

8 EL Mayonaise
200 g Kikkererwten
150 g Noedels
1 Handvoll Bieslook
1 TL Kurkuma
1 Prise Zout
1 Prise Peper
1 klein Ui of sjalot
1 nach Bedarf Kala Namak
  • Stap 1/6

    Pureer de kikkererwten en mayonaise.

  • Stap 2/6

    Kook de noedels en voeg toe aan het kikkererwten-mayomengsel.

  • Stap 3/6

    Snipper de ui en de bieslook heel fijn en meng door het mengsel.

  • Stap 4/6

    Breng de salade op smaak met zout, peper en kurkuma.

  • Stap 5/6

    Voeg Kala Namak toe voor consumptie.

  • Stap 6/6

    Geniet van de eiersalade en bewaar na consumptie in de koelkast.

Wat anderen zeggen over Vegan eiersalade

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster