Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Vegane chocoladekoekjes Automatisch vertaald

Eenvoudig 20 september 2021
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Bereiding van heerlijke chocolade-pindakaaskoekjes.

1 Prise Zout
40 g Kokosbloesemsuiker
1 EL Lijnzaad ei
150 g Havermout
1 TL Bakpoeder
70 g Appelpulp
50 g Pindakaas
70 g Schokolade
  • Stap 1/5

    Verwarm de oven voor op 180°C boven-/onderwarmte. Meng de lijnzaadjes met het water en laat het ontstane lijnzaadei 10-15 minuten opzwellen terwijl je de overige ingrediënten mengt.

  • Stap 2/5

    Doe alle droge ingrediënten (havermeel, bakpoeder, kokosbloesemsuiker, zout) in een kom- Meng de natte ingrediënten (pindakaas, appelpulp) en voeg toe aan de droge ingrediënten.

  • Stap 3/5

    Als het deeg te droog is, voeg dan wat meer groentedrank toe. Voeg ook de gehakte chocolade toe.

  • Stap 4/5

    Het deeg wordt gevormd tot balletjes, die worden platgedrukt op een bakplaat bekleed met bakpapier en gevormd tot koekjes.

  • Stap 5/5

    Bak de koekjes vervolgens 10-15 minuten in de oven.

Wat anderen zeggen over Vegane chocoladekoekjes

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster