Ingrediënten
- Kokosnoot boter: 200 g
- Kokosolie: 50 g
- Cashew boter: 60 g
- Geraspte kokos: 60 g
- Agavesiroop: 90 g
- Geblancheerde amandelen: 50 g
Bereiding
Stap 1
Doe de kokosolie, kokosboter, cashewboter en 30 g kokosvlokken in een pan en verwarm tot alles gesmolten en homogeen is (niet aan de kook brengen).
Stap 2
Haal de pan van het vuur en voeg de agavesiroop toe en meng.
Stap 3
Zet de pan ongeveer 30 minuten in de koelkast tot hij koud is en de consistentie stabieler wordt.
Stap 4
Nu kun je de pot, inclusief het koude deeg, uit de koelkast halen en kleine balletjes vormen met je handen.
Stap 5
Voeg aan elk balletje een amandel toe en rol het balletje vervolgens door de rest van de geraspte kokos.