🎄 Dubbele kerstvreugde: 2 halen 1 betalen op alle adventskalenders met de code ADV2FOR1 en krijg de goedkoopste helemaal GRATIS! 🎄

Salie Pesto 6 x 180 g

€ 35,50*

€ 32,87* per 1 kilogram

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

  • Pikante pesto met salie
  • Als marinade, dip, broodbeleg of met pasta
  • Intense, unieke smaak
  • Geraffineerd met amandelen
  • Bron van voedingsvezels (5,0 g/100 g)
Varianten: Salie Pesto 6 x 180 g
€ 3,50
€ 3,00
€ 5,00
€ 9,25
€ 6,00
Hoeveelheid: Salie Pesto 6 x 180 g
€ 6,00
€ 35,50

Direct beschikbaar, levertijd 3-5 dagen

Koop nu: Salie Pesto 6 x 180 g

Onze favoriete saus uit Italië? Absoluut pesto! Nou, als je het goed bekijkt, is het meer een pasta, maar het heeft veel om het lijf. Vooral als je haast hebt, zijn die kleine potjes goud waard. Of het nu met basilicum of gedroogde tomaten is: kook een pot pasta, zet de pesto op tafel en iedereen is blij - zo makkelijk kan het zijn! Maar we zouden KoRo niet zijn als we niet altijd voor een verrassing zouden zorgen - want naast basilicum, amandelen en olijfolie gaat er ook fijne salie in onze pesto. Nog nooit van deze combinatie gehoord? Dan wordt het tijd! Voeg onze kruidige saliepesto nu toe aan je winkelmandje en lees verder!

Wat is pesto? 

Wat is pesto precies, vraag je? Pesto is een ongekookte, kruidige pasta - op basis van olijfolie, basilicum, noten of zaden en harde kaas - die meestal koud met pasta wordt geserveerd. De romige saus vindt zijn oorsprong in Italië, meer bepaald in Ligurië, maar is ook in ons land al lang een absolute hoofdzaak. Of het nu voor een snelle lunch of avondmaaltijd thuis is, of voor onderweg op de camping of op een festival - pesto heeft met zijn pittige smaak een vaste plek in ons foodie-hart. Onze pesto van salie heeft veel meer te bieden dan alleen een topping voor je pasta

De vele toepassingen van saliepesto

Onze pesto met salie komt - hoe kan het ook anders? - rechtstreeks uit het zonnige Italië en tovert "La Dolce Vita" op je bord. Puur met pasta is de pesto al een smaakvolle hit, maar ook als stevige spread of dip voor groenten is de pasta indrukwekkend. Je kunt het ook gebruiken om groenten, vis of vlees (alternatieven) te marineren. Insider tip: Doe wat saliepesto op je pizza of meng het door je sladressing, het is een 10/10, dat beloof ik! Pesto met salie is tot nu toe een geheime tip - wij hebben het voor ons perfecte mengsel gevonden en zijn er zeker van dat je het ook lekker zult vinden: Aromatische salie in combinatie met amandelen, olijfolie, Grana Padano kaas, wat basilicum en knoflook, alsmede havervezels, citroenzuur en zeezout zorgen voor een intens pikante pasta van een klasse apart. Wees voorzichtig: Vanwege het stremsel in de kaas is de saliepesto noch veganistisch noch vegetarisch. Maar we hebben natuurlijk wel twee veganistische pestosoorten in ons assortiment - lees gewoon verder voor meer informatie!

Welke soorten pesto zijn er?

De klassieker onder de pesto's is Pesto Verde, d.w.z. groene pesto. Deze soort krijgt zijn heldere kleur van verse basilicum. In zijn oorspronkelijke vorm, "Pesto alla genovese" genoemd, worden knoflook, olijfolie, pijnboompitten en harde kaas aan de pot toegevoegd. In onze winkel vind je echter een veganistische versie van de "evergreen" - in plaats van kaas gebruiken we cashewnoten en tofu. Je zou het moeten proberen! En we hebben ook een Pesto Rosso in ons assortiment, ook veganistisch, ook pittig en heerlijk. De rode kleur waaraan het zijn naam ontleent, is afkomstig van gedroogde tomaten en tomatenpuree. 

Pesto met salie kopen

Genoeg gepraat, nu is het tijd om onze salie pesto te proberen! Het is gemaakt van de beste ingrediënten, vers verwerkt rechtstreeks in Ligurië - de geboorteplaats van pesto, hebben we geleerd - en is een bron van vezels. De combinatie van klassieke pesto-ingrediënten zoals basilicum, kaas en olijfolie met aromatische salie en knapperige amandelen zorgt voor een intense saliesmaak die je in pesto-vorm zeker nog niet vaak bent tegengekomen. Dus stop onze pesto met salie direct in je winkelwagen. Bestel nu!

Gemiddelde waarde per 100 g
Voedingswaarde (in kj/kcal) 2800 /  680
Vetten 71 g
waarvan verzadigde vetzuren 10 g
Koolhydraten 7 g
waarvan suikers 3 g
Voedingsvezels 5 g
Proteïne 4 g
Zout 1.9 g
Productnummer: PESTO_012_T6
Herkomst Italië
Herkomst (verwerking) Italië
Inhoud: 1.08 kg
Fabrikant KoRo
EAN/GTIN 4255582802245
Gegevens Specificatie
Allergie-informatie Uitleg sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Bewaaradvies Bewaren bij kamertemperatuur. Eenmaal geopend, de pesto met olie bestrijken en in de koelkast bewaren.
Ingrediënten Olijfolie, 11 % salie, 11 % amandelen, 10 % Grana Padano kaas (melk, zout, stremsel, conserveermiddel: lysozym uit ei), 1 % basilicum Genovese D.O.P., knoflook, zout, HAVERVEZELS, zuurteregelaar: citroenzuur.
Kruisbesmetting Kan sporen van VIS, PINDA'S en andere NOTEN bevatten.
THT 22.12.2023
Verkoop beschrijving Groene Pesto met Salie
Vragen & antwoorden: Salie Pesto 6 x 180 g
Geen zoekresultaten gevonden.
Als je pesto alleen met pasta eet, vergeet je de talenten van de Italiaanse pasta (oude KoRo-wijsheid). Gebruik je pesto gerust als smeersel of als pittige dip - je zult er geen spijt van krijgen.
We willen je dat niet voorschrijven. De pesto smaakt intens, dus zelfs een beetje is genoeg om de volle smaak te krijgen. In ieder geval heb je minder nodig dan bij een klassieke pastasaus. Als je niet zeker bent, begin dan met 1 eetlepel saliepesto per portie.
Je kunt je pesto wat langer houdbaar maken door hem in de pot glad te strijken met een schone lepel en hem te bedekken met een laagje olijfolie. Dit voorkomt dat zuurstof of andere milieu-invloeden de pesto kunnen bereiken.
De pesto is minstens 18 maanden houdbaar als hij in de originele afgesloten pot op kamertemperatuur wordt bewaard. Eenmaal geopend, moet je het potje in de koelkast zetten en afdekken met een dun laagje olijfolie voor een langere houdbaarheid.
Nee, pesto wordt gewoonlijk koud gegeten en moet niet noodzakelijk worden verwarmd. Hierdoor blijft de unieke smaak behouden.
Pesto komt oorspronkelijk uit Ligurië in Italië. Dat is ook waar we onze salie pesto vandaan halen.
In principe, ja, maar waar hebben we al dat werk voor gedaan? ;)
De pesto van salie is op zichzelf al iets heel bijzonders en was tot nu toe alleen in delicatessenwinkels te vinden. Wij verwerken de beste en meest verse ingrediënten voor onze pesto rechtstreeks in Italië. De pikante pasta smaakt intens naar salie en is perfect te combineren met pasta, maar ook als broodbeleg of dip.
De pesto bestaat natuurlijk uit salie, verfijnd met olijfolieamandelen, Grana Padano kaas, knoflook, basilicum, zeezout en citroenzuur - de beste smaak door de beste ingrediënten!
Nee, de saliepesto is niet veganistisch of vegetarisch vanwege het stremsel in de kaas. Wij hebben echter wel twee pestoklassiekers in veganistisch in ons assortiment: Pesto Verde en Pesto Rosso.
Prijsontwikkeling

Dit is hoe de prijs zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld

Alle informatie zonder garantie!

0/5

0 Reviews

Bestelling gratis thuisbezorgd? 🤑

Voeg een net gelanceerd product toe aan je mandje en ontvang je hele bestelling gratis thuis! Iets nieuws proberen + gratis verzending = win win!

Klanten kochten ook