Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Boekweit groenteschaal met tahinisaus en zaden Automatisch vertaald

Eenvoudig 16 juni 2020
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Een supersimpel en snel recept dat perfect is voor de lunch.

120 g Boekweit
1 EL Olijfolie
100 g Spruitjes
10 stuk braune champignons
1 Knolle Rote Beete
0,5 Broccoli
2 stuk Pastinaken
1 TL Zout
1 TL Peper
1 TL Kurkuma
1 TL Sesam
1 Zehe Knoflook (optioneel)
1 TL Paprika
6 EL Geef meer water indien nodig
1 Zehe Kruidnagel
1 TL Zonnebloempitten
5 EL Tahini
1 TL Citroensap
1 Prise Zee- of steenzout
1 EL Honing of ahornsiroop, rijststroop, dadelstroop
  • Stap 1/5

    Voeg boekweit toe aan de dubbele hoeveelheid kokend water met een theelepel groentebouillon. Laat met een deksel ongeveer 20 minuten sudderen tot het boekweit het water volledig heeft opgenomen.

  • Stap 2/5

    Maak ondertussen de groenten schoon, schil ze indien nodig en snijd ze in hapklare blokjes.

  • Stap 3/5

    Verhit de olijfolie in een pan en pers het teentje knoflook erin en fruit dit ongeveer 1 minuut. Voeg de broccoli toe en sauteer ongeveer 5 minuten. Voeg dan de rest van de groenten toe.

  • Stap 4/5

    Meng alle ingrediënten voor de tahinisaus in een kom.

  • Stap 5/5

    Zodra de boekweit klaar is en de groenten zacht gekookt zijn, meng je alles in een kom of bord, giet je de saus erover en top je het geheel af met licht geroosterde zonnebloempitten en sesamzaadjes. Eet smakelijk!

Wat anderen zeggen over Boekweit groenteschaal met tahinisaus en zaden

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster