Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Haver en appel reep Automatisch vertaald

Middelmatig 19 oktober 2019
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
30 Min.

Net op tijd voor de appeloogst is dit recept voor repen perfect - veganistische vulling voor onderweg.

80 g Havermout
160 g Havermout
20 g Amandelpit
1 TL Kaneel
1 Prise Zout
80 ml Ahornsiroop
160 g Appelpulp
0,5 TL Bakpoeder
1 Appel
80 ml Water
  • Stap 1/5

    Meng alle droge ingrediënten in een mengkom.

  • Stap 2/5

    Voeg de appelpulp, ahornsiroop en water toe en roer tot een glad deeg ontstaat.

  • Stap 3/5

    Laat kort trekken en hak ondertussen de appel fijn.

  • Stap 4/5

    Giet de helft van het deeg in een bakvorm bekleed met bakpapier. Verdeel de appel erover en bedek met het resterende deeg.

  • Stap 5/5

    Bak de repen ongeveer 30 minuten op 180 °C, laat ze afkoelen en snijd ze in reepjes.

Wat anderen zeggen over Haver en appel reep

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster