Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Minestronesalade recept Automatisch vertaald

Eenvoudig 20 februari 2024
Bereidingstijd:
15 Min.

Een kleurrijke salade die doet denken aan minestrone, met veel groenten en een klein eerbetoon aan de Italiaanse klassieker.

250 g sperziebonen
450 g Tomaten
450 g Kikkererwten
2 Grote wortelen
3 EL Olijfolie
1 EL Balsamicoessig
2 TL Dijon mosterd
0 nach Bedarf Zout
0 nach Bedarf Peper
  • Stap 1/8

    Meng eerst alle ingrediënten voor de dressing in een potje en zet apart.

  • Stap 2/8

    Was nu de tomaten, wortels en sperziebonen.

  • Stap 3/8

    Snijd de tomaten in kleine blokjes, schil de wortelen en snijd ze in de lengte in vieren en vervolgens in dunne plakjes. Halveer de bonen.

  • Stap 4/8

    Laat de kikkererwten kort onder stromend water lopen en laat ze daarna goed uitlekken.

  • Stap 5/8

    Leg je sperziebonen dan ongeveer een minuut in een pan met heet water om ze te blancheren.

  • Stap 6/8

    Voeg dan de wortelen toe en laat nog een minuut staan.

  • Stap 7/8

    Giet onmiddellijk af en spoel af met koud water.

  • Stap 8/8

    Meng nu de bonen, wortels, kikkererwten en tomaten in een grote kom en giet de dressing erover. Je kunt de salade het beste even laten staan voordat je hem opeet.

Wat anderen zeggen over Minestronesalade recept

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster