Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Olievrije basilicum-walnoot pesto Automatisch vertaald

Eenvoudig 26 april 2021
Bereidingstijd:
10 Min.

Maak voor je volgende Italiaanse avond eenvoudig je eigen pesto zonder olie: Broccoli-notenpesto.

180 g Walnoot pit
400 g Broccoli, gekookt (bevroren of vers)
160 g Basilicum (bevroren of vers)
15 g Zout
70 ml Water of ongezoete plantaardige drank
1 Citroensap
70 g Gistvlokken
4 Zehen Knoflookteentjes (naar smaak)
  • Stap 1/3

    Stoom of stoof de broccoli een paar minuten. Hij mag niet te zacht worden.

  • Stap 2/3

    Mix de broccoli, walnootpitten, basilicum, knoflook, water/groentedrank, gistvlokken, zout en citroensap in een blender tot een romige pesto; gebruik de stamper indien nodig.

  • Stap 3/3

    Aanbeveling: Vul de pesto in een paar potjes en vries wat in om altijd wat bij de hand te hebben.

Wat anderen zeggen over Olievrije basilicum-walnoot pesto

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster