Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Sojakebabkom met tofu en groenten Automatisch vertaald

Middelmatig 24 februari 2021
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.
Bak-/rusttijd:
20 Min.

Gebakken tofu met broccoli, bloemkool en sojasnippers.

400 g Tofu (gerookt)
50 ml Water
5 TL agavesiroop
2 stuk Knoflookteentjes
200 g Broccoli
1 TL Harissa
2 EL Citroensap
100 ml Sojasaus
1 stuk Bestanden
1 EL Petersilie
100 g Bloemkool
16 g Data
25 g Amandelen (fijngehakt)
2 EL Olijfolie
100 g Sojakoteletten
1 Prise Tafelzout
1 Prise Peper
  • Stap 1/3

    Snijd de tofu in blokjes van 1-2 cm. Pel de knoflook en pers deze met een knoflookpers uit in een kom. Voeg agavesiroop, water, sojasaus, citroensap, harissa, olijfolie, zout en peper toe en roer alles door elkaar. Voeg de tofu toe en roer door. Zet opzij.

  • Stap 2/3

    Kook de sojakoteletten volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en laat uitlekken. Was en laat de broccoli, bloemkool en peterselie uitlekken. Snijd de roosjes van de stronk en hak de peterselie fijn.

  • Stap 3/3

    Bak de tofu met de marinade in een hete pan. Voeg de bloemkool en broccoli toe. Voeg de amandelen, dadels en limoensap toe en breng alles op smaak met zout en peper. Voeg de sojasnippers en peterselie toe, roer nog eens goed door en serveer in kommen.

Wat anderen zeggen over Sojakebabkom met tofu en groenten

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster