Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Tofu-Roombowl Automatisch vertaald

Eenvoudig 24 februari 2021
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Deze veganistische bowl bevat een heerlijke balsamicodressing en is gegarneerd met pijnboompitten.

200 g Rode tofu
1 Tasse(n) Bulgur
50 g Oliven
150 g Gedroogde tomaten
1 Handvoll Pijnboompitten (geroosterd)
2 Spikes van kerstomaatjes
1 Bund Rucola
2 EL Balsamico-Essig
1 Handvoll Basilicum
2 EL Olijfolie
3 EL Balsamico crèmes
1 Prise(n) Zout
1 Prise(n) Peper
  • Stap 1/7

    Snijd de tofu rosso in reepjes en bak in een pan.

  • Stap 2/7

    Kook de bulgur in groentebouillon.

  • Stap 3/7

    Was verse groenten.

  • Stap 4/7

    Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zijn.

  • Stap 5/7

    Schik de bulgur in het midden van een diep bord en drapeer de andere ingrediënten eromheen.

  • Stap 6/7

    Meng de olijfolie, balsamicoazijn en grofgehakte verse basilicum tot een dressing en giet over de kom.

  • Stap 7/7

    Garneer met balsamicocrème en basilicumblaadjes.

Wat anderen zeggen over Tofu-Roombowl

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster