Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Volkoren Spelt Fusilli met Pesto-Soja Crèmesaus Automatisch vertaald

Eenvoudig 30 maart 2019
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
9 Min.

Pasta is snel klaar en onmisbaar in de keuken. In dit recept wordt groene pesto gebruikt. Maar let op - onze basilicumpesto is veganistisch! Ondanks het gebruik van tofu in plaats van parmezaan smaakt het alsof je in Italië bent, waar het vandaan komt. We zijn er blij mee!

1 EL Öl
250 g Volkoren Spelt Fusilli
1 Ui
6 stuk Gedroogde tomaten
2 EL groene pesto
1 Kruidnagel
1 Handvoll Rucola
1 Packung Sojaroom
1 Prise Peper
1 Prise Zout
6 stuk Walnoten
  • Stap 1/5

    Kook de fusilli met een beetje zout in kokend water in ongeveer 9 minuten beetgaar.

  • Stap 2/5

    Snijd ondertussen de ui en knoflook in blokjes en fruit deze licht met een beetje olie in een pan op middelhoog vuur.

  • Stap 3/5

    Blus de ui en knoflook af met de sojaroom en roer de pesto erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 4/5

    Giet de pasta af en verdeel over twee borden. Giet de pesto-sojroomsaus erover.

  • Stap 5/5

    Hak tot slot de gedroogde tomaten en walnoten in kleine stukjes en voeg samen met de rucola toe aan de pasta.

Wat anderen zeggen over Volkoren Spelt Fusilli met Pesto-Soja Crèmesaus

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster