Abonneer je op onze nieuwsbrief , bestel en ontvang een gratis mason jar!
(0)

Glutenvrije Bananenbrood Muffins Automatisch vertaald

Eenvoudig 24 maart 2021
Bereidingstijd:
10 Min.
Bak-/rusttijd:
25 Min.

Hoewel het vertaald wordt als bananenbrood, is Banana Bread meer een zoete cake - meestal in een broodvorm. Deze glutenvrije muffins zijn geïnspireerd op de klassieker, en onze op Bananenbrood geïnspireerde muffins zijn vochtig, intens van smaak en glutenvrij.

1 Messerspitze Vanille
50 g Teff bloem
3 Bananen
1 EL Bakpoeder
150 g Boekweitmeel
2 EL Appelpulp
40 g Walnoten
2 EL Datum siroop
150 ml glutenvrije haverdrank
1 EL Citroensap
3 EL Chocoladedruppels
1 Kokosolie
  • Stap 1/8

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  • Stap 2/8

    Meng de droge ingrediënten in een kom.

  • Stap 3/8

    Pureer twee van de drie bananen met een vork en meng met de appelpulp, dadelstroop, melk en citroensap in een andere kom.

  • Stap 4/8

    Roer de walnoten en chocoladedruppels erdoor.

  • Stap 5/8

    Vet de muffinvorm in met een beetje kokosolie en giet het beslag in de holtes.

  • Stap 6/8

    Snijd de derde banaan in plakjes en vul één plakje per keer in een ramekin gevuld met beslag.

  • Stap 7/8

    Bak de muffins ongeveer 25 minuten.

  • Stap 8/8

    Laat de muffins na het bakken een beetje afkoelen. Je kunt ze dan uit het blik halen.

Wat anderen zeggen over Glutenvrije Bananenbrood Muffins

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster