Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
(0)

Vanille cashew crêpes met bosbessensaus en koekjescrumble Automatisch vertaald

Eenvoudig 26 januari 2018
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Wij hebben het perfecte zondagse recept voor jou! Verras je geliefden of geef jezelf een zoete start van de dag. Je hebt waarschijnlijk alle ingrediënten in huis, dus niets staat een beetje bakactie in de weg. De vanille cashew crêpes smaken aangenaam zoet en nootachtig en zijn gewoonweg fantastisch samen met de fruitige bosbessensaus en de koekkruimels.

10 g Eiwitpoeder
100 g Speltbloem
1 Ei- of sojameel
300 ml Plantaardige drank
1 TL Bakpoeder
1 Msp. Vanille
1 EL Kokosolie
1 Msp. Stevia of agavesiroop
1 EL Ahornsiroop of agavesiroop
2 EL Cashewmus
1 Tasse Bevroren bosbessen
1 Handvoll Bramen
1 Handvoll Bosbessen
2 Koekjes naar keuze
  • Stap 1/11

    Meng de bloem, het bakpoeder en het proteïnepoeder.

  • Stap 2/11

    Voeg het ei of sojameel, vanille, zoetstof en plantaardige drank toe en mix tot een homogene, vloeibare consistentie is bereikt.

  • Stap 3/11

    Laat het mengsel even rusten.

  • Stap 4/11

    Meng de cashewpuree en ahornsiroop voor de cashewcrème.

  • Stap 5/11

    Pureer de bevroren bosbessen en vanille fijn in een blender.

  • Stap 6/11

    Verkruimel de koekjes grof.

  • Stap 7/11

    Verhit de kokosolie in een pan.

  • Stap 8/11

    Spreid ongeveer 2 eetlepels van het beslag dun uit in de pan en bak tot er belletjes verschijnen.

  • Stap 9/11

    Keer de crêpe en bak goed aan beide kanten.

  • Stap 10/11

    Leg de crêpes in lagen en besmeer elke crêpe met 1 eetlepel cashewcrème.

  • Stap 11/11

    Werk alles af met de bosbessensaus, koekkruimels en meer bessen.

Wat anderen zeggen over Vanille cashew crêpes met bosbessensaus en koekjescrumble

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster